Vebbhotellet är tyvärr fullbelagt
och väntelistan fulltecknad

Sedan vi startade Vebbhotellet har vi haft en fullständigt sanslös anstormning av nya kunder och vi har för tillfället tyvärr inga resurser att ta emot fler kunder eftersom varenda server är helt full och trafiken i vårt nät utnyttjas till 100 procent. Dessutom har vi inte haft en enda uppsägning av webbhotellabonnemang sedan vi startade verksamheten vilket givetvis är positivt för oss, men mindre positivt för kunder som vill lägga sina webbsidor hos oss.

Vi beklagar givetvis att vi inte kan ta emot fler kunder och måste tyvärr tills vidare hänvisa till en del andra webbhotell nedan som har platser kvar på sina servrar. Vi testar kontinuerligt våra tidigare konkurrenters webbhotell, så endast sådana vi kan rekommendera finns med i förteckningen nedan!

 


Nedan kommer en guide över några av de större svenska webbhotellen, men för en mer nogrann och aktuell lista över webbhotellen rekommenderar vi ett besök på

Det kan tyvärr dröja flera år innan vi kan öppna för nya kunder :-(


Så här kommer en webbhotellguide
för er som inte har tid att vänta!Ballou Hosting Intelligence
Ballou Hosting Intelligence riktar i första hand in sig på kunder som vill ha egen servrar, men de har även webbhotellpaket från 99 kronor per månad. Telefonsupport under kontorstid samt snabba mailsvar kvällar och helger är något Ballous kunder uppskattar. Letar du egen server rekommenderar vi Ballou som har en helt ny modern serverhall med redundans och dieselaggregat.
Under mars månad 2009 kommer Ballou dessutom att ta över kunder från Sprays webbhotell som stängs ned helt den 20 mars 2009. Det blir en utmaning för Ballou att ta emot en mycket stor del av Sprays totalt närmare 15 000 webbhotellskunder!


City Network
City Network är idag ett av de större webbhotellen i Sverige och deras webbhotellpaket kostar 74 kronor i månaden inklusive moms! I paketet ingår hela 10 GB utrymme och du kan ha hur många domäner du vill i paketet. City Network har sin serverhall i ett tidigare bankvalv i Karlskrona så där kommer inga obehöriga in! För mer information om City Network - klicka på länken nedan!
City Network


Binero
Binero hette tidigare Aleborg Solutions och erbjuder privatpaket för 69 kronor per månad och företagspaket för 138 kronor per månad. Hela 1 GB respektive 2 GB utrymme i paketen och obegränsat antal domännamn, vilket innebär att du får plats med massor av domännamn i varje paket. Binero har även Sveriges billigaste domänregistrereingar och en annan fördel är att du kan betala månadsvis och att det inte finns någon bindningstid i webbhotellpaketen.

468x60


Cliche
Hos Cliche hittar du webbhotellpaket från en krona per månad! Det ingår visserligen bara 100 MB och en epostadress, men det räcker ju för många!

 Cliche - Webbhotell med telefonsupport


Crystone

Crystone är ett av Sveriges största webbhotell och har många olika paketlösningar från 12 kronor per månad.


EASY Webbhotell

Easy Webbhotell har bara ett paket som kostar 49 kronor per månad. En gigabyte utrymme ingår och även domännamn ingår. Du kan även använda EASY Sitebuilder för att göra din hemsida.


Loopia Webbhotell
Loopia är ett av Sveriges största webbhotell och allra störst när det gäller domänregistreringar, åtminstone av .se-adresser. Privatpaket för 83 kronor per månad och företagspaket för 141 kronor per månad låter inte så billigt, men utrymmet är hela en respektive två gigabyte per konto och du kan lägga upp valfritt antal domäner i paketen! Så du får plats med många olika hemsidor i samma paket.


ManuFrog Webbhotell
ManuFrog är troligen det billigaste webbhotellet, men servrarna finns i USA. För hundra kronor per år inklusive moms får du 350 MB utrymme som du kan fördela på upp till tio olika domännamn. Första månaden är alltid gratis och om du inte är nöjd betalar du helt enkelt inte första fakturan så tas ditt konto automatiskt bort. Manufrog har en suverän kontrollpanel där du kan installera massor av olika program, t ex forum, shoppinglösningar och bloggar. För att kunna bereda plats åt ytterligare en kund på våra egna servrar har vi faktiskt flyttat Vebbhotellets egen hemsida till
ManuFrog


Motellet - Ett klick in
Motellet är ett bra och relativt billigt alternativ. Paketen kostar från 49 kronor per månad inklusive moms. Det finns även studentrabatter och gratis SMS till alla paket! Bra telefon- och mailsupport och många gratis skript ingår i paketen.
Motellet


One.com
Hos one.com hittar du paket från 12 kronor per månad och uppåt och one.com har av Internetworld utsetts till bästa budgetalternativ 2007 när det gäller webbhotell. One.com har tidigare fått mycket kritik för att de inte gör backup på kundernas hemsidor men fr o m den 23 januari 2008 har även One.com backup på hemsidorna så att dessa kan återställas vid en diskkrasch. En klar förbättring jämfört med tidigare! Bra är också utrymmet på hela 1 GB i 12-kronorspaketet, men en nackdel är att bara kan använda ett domännamn i varje paket.
Surftown
Surftown har webbhotellspaket mellan 19 kronor per månad och 39 kronor per månad med mellan 10 och 30 GB utrymme. I paketet för 39 kronor per månad kan du fritt fördela hela 20 domännamn. Detta pris gäller dock endast första året, fr o m andra året är kostnaden 69 kronor per månad, men med tanke på att du kan ha 20 domännamn och 30 GB utrymme är det onekligen rätt billigt!


För mer nogrann bedömning av olika webbhotell rekommenderar vi ett besök på