Alla våra tre webbhotellalternativ på samma sida ifall du har svårt att bestämma dig och för att du lättare ska kunna jämföra!

Privatpaketet

Den perfekta internetlösningen för privatpersoner och föreningar!

Dina hemsidor ligger online under kvällstid och helger (vardagar 17.00-07.00 samt hela helgen fredag 17.00 t o m måndag 07.00!!) samt även under alla officiella helgdagar! Du kan även tömma dina epostmeddelanden när som helst under dessa tider! Under kontorstid - när du ändå är på jobbet och inte har tid att kolla din epost - köas dina meddelanden hos oss så du behöver inte riskera att missa någon epost!

Privatpaketet är en helt suverän paketlösning för privatpersoner och föreningar och är mycket uppskattad bland våra kunder!

Nedan två bilder med exempel från våra servergrupper med Windowsbaserade och Linuxbaserade servrar för våra privatpaketkunder. Vi har byggt ihop alla servrar i stora grupper så att det är enkelt att automatiskt koppla till och från strömmen för alla privatkundsservrar på de tider servrarna stängs av och på under vardagarna. En suverän teknisk lösning signerad vår intelligente tekniska chef!

Pris: För tillfället fullbokat


Vår servergrupp med privatkundernas Windowspaket sköts helt automatiskt i våra professionellt byggda servergrupper som bilden visar

Privatkunderna kan även använda Linuxpaket ifall de föredrar den lösningen!
Ovan visas en Linuxbaserad servergrupp, precis lika enkel att sköta!


Företagspaketet
En suveränt smidig webbhotellösning för alla företag!

För företag är det naturligtvis oerhört viktigt att hemsidan är igång oavbrutet alla vardagar under kontorstid 07.00-17.00! Att även e-post fungerar under samma tider är naturligtvis precis lika viktigt. Det är detta som ligger till grund för vårt oerhört populära "Företagspaket" som har blivit en mycket uppskattad webbhotellösning bland en stor del av Sveriges små och medelstora företagare och vi är mycket stolta över alla goda vitsord vi får från våra kunder för denna smidiga lösning. Dessutom har vi som extratjänst en funktion som  gör att om någon skickar e-post till dig under andra tider än normal kontorstid så lagrar vi automatiskt dessa meddelanden på vår e-postserver (helt utan extra kostnad!) så du behöver aldrig vara rädd för att förlora några meddelanden.

Vi har dessutom ett separat övervakningsrum som är bemannat under kontorstid där någon av våra anställda hela tiden sitter och övervakar företagskundsservrarna och direkt ingriper ifall något skulle gå fel (vilket i och för sig aldrig har hänt).

Pris: För tillfället fullbokat


Övervakningshallen för företagsservrarna


Proffspaketet

Vårt Proffspaket innebär en helt igenom professionell lösning för dig som vill ha din sida online dygnet runt, t ex om du bedriver handel på nätet eller om du av någon annan anledning känner att du vill att sidan alltid ska vara tillgänglig oavsett om det är dag eller natt.

I Proffspaketet kan du även både skicka och ta emot epost dygnet runt! Vi har väldigt många nöjda storföretag som använder denna professionella lösning för sin närvaro på internet!

Använder du Proffpaketet kan du alltid vara säker på att våra medarbetare har full kontroll på serverövervakningen och du kan sova lugnt i full förtröstan över att vi ser till att dina webbsidor alltid är online!

Pris: För tillfället fullbokat


Bild från vår övervakningscentral för Proffspaketen. Centralen ligger
i omedelbar anslutning till vår serverhall för Proffspaket och innebär
att vår övervakningspersonal alltid snabb kan rycka in ifall det mot
all förmodan skulle bli några problem för våra Proffspaketkunder.


Bild från vårt helt separerade säkerhetsrum i en källarlokal i en närliggande byggnad. Härifrån nås alltid servrarna även om det t ex skulle vara översvämning eller brinna i serverhallen! En extra säkerhetsåtgärd för våra proffskunder!

För dig som har behov av fullständig kontroll rekommenderar vi även en koll på våra prisvärda dedikerade servrar!