VD & administrativ personal

VD Gunde Fransson har ordet

Tyvärr är det ju så som du redan läst på vår förstasida att många webbhotell drivs av finniga tonåringar som ställer en server i föräldrarnas källare eller i garderoben i pojkrummet eller möjligtvis hos något suspekt serverhotell i USA, Ryssland eller Kina. Webbhotellen har också en hemsida där inga uppgifter finns om hur många som jobbar på webbhotellet eller hur många kunder de har.

Vi på Vebbhotellet har som en av våra affärsidéer att alltid vara ärliga mot våra kunder och potentiella kunder och vi vill därför visa upp både oss själva och vår servermiljö på vår hemsida. Jag är helt säker på att det är anledningen till att vi sedan länge är helt fullbokade på alla webbhotellpaket och nu är även kölistan fulltecknad. Vi har dock aldrig haft någon uppsägning av abonnemang, trots våra generösa "Allmänna villkor", vilket tyder på mycket nöjda kunder. Vi hade från början tanken att helt stänga sidan när vi blev fullbokade, men vi låter den vara öppen tills vidare ifall vi skulle få möjlighet att ta emot fler kunder i framtiden.

Vi hoppas du är lika nöjd med ditt webbhotell
som våra kunder är nöjda med oss!

Gunde Fransson, VD för Vebbhotellet
Gunde Fransson, verkställande direktör
och en av grundarna till Vebbhotellet
 


Säkerhetsavdelningen

På säkerhetsavdelingen har vi för tillfället bara vår säkerhetsdirektör Johan Johansson anställd. Han jobbar mycket nära tillsammans med vår teknikgrupp för att möta alla virushot och liknande "attacker" som ibland drabbar webbhotell med mindre säkerhetstänkande än Vebbhotellet. Vi har naturligtvis aldrig haft sådana problem och med en säkerhetsansvarig som Johan Johansson är vi helt säkra på att vi aldrig kommer att drabbas av sådana problem. På fritiden gillar Johan att cykla mountainbike, men han cyklar även vanliga cyklar och har deltagit i Vätternrundan fyra gånger.

Johan Johansson, säkerhetschef på Vebbhotellet
Johan Johansson, säkerhetsansvarig


Informationsavdelningen

På informationsavdelningen arbetar fr o m den 1 december 2007 Eilert Fransson som informationsdirektör. Eilert sköter alla Vebbhotellets kontakter med press och övrig media och han är också "vårt ansikte utåt" både när det gäller presskontakter och när det gäller besök på vårt kontor. Eilert blir också den som kommer att jobba söndagar mellan 06.00 och 07.00 då vi har öppettider för uppsägningar enligt Avtalsvillkoren § 3.3. Eilert har tidigare jobbat som receptionist hos Friskis & Svettis där han även varit spinninginstuktör. På fritiden gillar Eilert långa skogspromenader och han är även en flitig fågelskådare och många helger tillbringar han på Ölands södra udde med kikaren framför ögonen.

Eilert Fransson, informationsdirektör på Vebbhotellet
Eilert Fransson, informationsdirektör


Ekonomiavdelningen

På administrations- och ekonomiavdelningen har vi för tillfället två anställda som vi presenterar nedan.

Maja Konradsson, ekonomidirektör på Vebbhotellet

Maja Konradsson är relativt nyligen anställd som ekonomidirektör och sköter vår dagliga bokföring, kvartalsrapporter och sammanställning av årsredovisningen. Maja kommer närmast från ett toppjobb som ekonomichef på Ericssons huvudkontor i London och handplockades av oss till detta jobb när vi fick upgifter om att hon ville hem till Sverige igen. På fritiden gillar Maja mest att pyssla i hemmet och tillbringa semestern med familjen i sommarstugan på Sturkö i Karlskronas skärgård.

Ebba Fransson, fakturadirektör på Vebbhotellet

Ebba Fransson är fakturadirektör  och ansvarig för alla frågor som rör förskottsbetalningar, fakturor, påminnelser och inkassoärenden. Ebba är en humoristisk och trevlig tjej som är mycket omtyckt bland personal och kunder. Eftersom hon är lite äldre än oss andra på Vebbhotellet kallas hon ibland skämtsamt för "Fakturatanten".

Ett av hennes favorituttryck när en kund någon enstaka gång klagar på en faktura är

"- Ar du inte nöjd med fakturan kan jag se till att du får en fraktur i stället"

och det löser i princip alltid denna typ av sällsynta klagomål från kunder.


Styrelseordförande Gottfrid Fransson

Vi vill även presentera vår styrelseordförande Gottfrid Fransson som var en av grundarna av Vebbhotellet, men som numera dragit sig tillbaka och lever ett bekvämt liv som styrelseordförande