Supportavdelningen

Vår supportavdelning är för tillfället bemannad med fem duktiga medarbetare som kan svara på alla frågor som rör ditt webbhotell hos oss. Avdelningen är bemannad dygnet runt och som kund kan du ringa precis när du vill. Du får alltid svar direkt. Du kan även chatta med supportavdelningen på MSN och även ringa via MSN, både med och utan webbkamera.


Tyvärr lämnade vår tidigare teamleader Ida Ottozon oss den 1 november 2007. Läs mer om detta här!


Ebba Fransson heter tjejen som nu ersätter Ida Ottozon i Supportgänget! Ebba är syster till Ewa Efraimsson (född Fransson) och Ebba är en supertrevlig och framåt tjej som tagit det lugnt och rest runt i världen några år efter sina gymnasiestudier men hon kände nu att det var dags att satsa på ett jobb och vi hälsar henne välkommen i gänget! Liksom sin syster är Ebba aktiv i Karlskrona Skytteförening och hennes starka sidor för supportjobbet är att hon använt internet i en stor del av sitt liv och även har en egen hemsida. Hon har även väldigt stor telefonvana då hon pratar mycket med sina kompisar i telefon och denna vana kommer hon nu att få stor användning för i kontakterna med våra kunder.


Ewa Efraimsson är en framåt tjej som närmast kommer från Telenors kundtjänst. Ewa har jobbat i Vebbhotellets supportgrupp sedan 2003 och är gruppens Linuxguru och det som Ewa inte vet om PHP och MySQL är inte värt att veta. Ewas fritid går mest till familjen men hon är även aktiv i Karlskrona Skytteförening där hon ibland deltar i tävlingar med fint resultat!


Anders Danielsson har varit med sedan starten av Vebbhotellet 1998 och är en frisk och trevlig fläkt på kontoret. Han sitter mest i telefon hela dagarna och hjälper kunderna på sitt alltid lika trevliga sätt. Anders är specialisten när det gäller supportfrågor kring FrontPage och Accessdatabaser, men är även en fena på Microsoft SQL-databaser. Förutom familjen är Anders fritidsintresse att samla serietidningar och han har bl a en komplett samling Bamse från 1973-2006!


Brian Talbot är vårt senaste tillskott i supportgruppen. Brian är född och uppvuxen i USA och kom till oss i december 2005, närmast från en anställning på Microsoft på Irland. Brian är ett språkgeni som talar flytande engelska och han sköter därför supportkontakterna med våra internationella kunder. Största fritidsintresset är cykelsport och Brian har kört Vätternrundan både 2006 och 2007.


Martin Fransson har jobbat hos oss nästan hela tiden sedan starten, men finns aldrig på kontoret utan jobbar hela tiden hemifrån och han är alltid tillgänglig för supportfrågor, även när han någon enstaka gång lämnar sitt hem. Martin kan alltid rycka in och svara på frågor oavsett tid på dygnet. Martin styrketränar gärna på fritiden och gillar även att ge sig ut och fiska med barnen.