Privatpaketet

Den perfekta internetlösningen för privatpersoner och föreningar!

Dina hemsidor ligger online under kvällstid och helger (vardagar 17.00-08.00 samt hela helgen fredag 17.00 t o m måndag 08.00!) samt även under alla officiella helgdagar! Du kan även tömma dina epostmeddelanden när som helst under dessa tider! Under kontorstid - när du ändå är på jobbet och inte har tid att kolla din epost - köas dina meddelanden hos oss så du behöver inte riskera att missa någon epost!

Privatpaketet är en helt suverän paketlösning för privatpersoner och föreningar och är mycket uppskattad bland våra kunder!

Nedan två bilder med exempel från våra servergrupper med Windowsbaserade och Linuxbaserade servrar för våra privatpaketkunder. Vi har byggt ihop alla servrar i stora grupper så att det är enkelt att automatiskt koppla till och från strömmen för alla privatkundsservrar på de tider servrarna stängs av och på under vardagarna. En suverän teknisk lösning signerad vår intelligente tekniska chef!

Pris: För tillfället fullbokat

Vebbhotellets Windowspaket för privatkunder

Vår servergrupp med privatkundernas Windowspaket sköts helt automatiskt i våra professionellt byggda servergrupper som bilden visar

Vebbhotellets Linuxpaket för privatkunder

Privatkunderna kan även använda Linuxpaket ifall de föredrar den lösningen!
Ovan visas en Linuxbaserad servergrupp, precis lika enkel att sköta!