Gunde rekommenderar personalen:

Här kommer en del bra länkar som jag rekommenderar! Har ni fler tips så kan ni meddela mig antingen på kontoret eller skicka ett internmeddelande!


Funderar du på att skaffa mobilt bredband rekommenderar jag 3! De erbjuder det absolut snabbaste bredbandet idag!


Jag rekommenderar all personal att köpa böcker på Bokus! Det är cirka 40 procent billigare än i bokhandeln och vi handlar naturligtvis själva alla databöcker till vår internutbildning hos Bokus!


För datorer och hemelektronik rekommenderar jag Dell! Vi köper alla Vebbhotellets servrar direkt från Dell och har aldrig någonsin haft problem med någon server. Dell är "Simply The Best" när det gäller datorer, oavsett om det är till serverhallen eller till hemmet.


Besök gärna Tradera och sälj och handla så mycket du vill under arbetstid. Jag rekommenderar alla anställda att bli medlemmar på Tradera! Det är helt OK att både köpa och sälja på Tradera under arbetstid med tanke på att vi oftast är sysslolösa då alla system alltid fungerar perfekt och det är sällan några befintliga kunder behöver kontakta oss. Passa på att hitta något trevligt att köpa eller att tjäna lite extra pengar genom att sälja!


Stayfriends hittar du garanterat många av dina gamla skolkamrater. Jag fick själv nyligen kontakt med min gamle kompis Jens-Orvar Karlsson genom StayFriends och Jens-Orvar är nu på väg att flytta hem till Karlskrona igen och han kommer då att få anställning hos oss.


468x60

Eftersom vi är fullbokade och ej har möjlighet att ta emot fler kunder rekommenderar jag Binero ifall du söker webbhotell! Binero har en bra kontrollpanel där du sköter allting själv. Du kan ha hur många domäner du vill i samma webbhotellpaket, vilket är alldeles perfekt!


För sportspel rekommenderar jag Unibet! Där hittar du de bästa oddsen och jag spelar själv där regelbundet. Lägg lite tid under arbetstid till att studera oddsen och sätta ihop några bra kombinationer så går det faktiskt att spela med vinst. Vill du ha tips om vad du ska spela på får du gärna komma in till mig! Är det någon på kontoret som ännu inte är medlem så kan du ju passa på nu när Unibet har extra stor bonus för nya medlemmar.


Ska du åka på semester rekommenderar jag alltid Resfeber. Där finns både färdiga paketresor och du kan även enkelt sy ihop resa, hotell och hyrbil om du vill. Jag har jämfört med flera av konkurrenterna och Resfeber är för det mesta klart billigaste alternativet.


Vi som jobbar på Vebbhotellet handlar sedan länge alltid musik och film på CDON. Det är otroligt mycket billigare än att handla i den vanliga handeln.


Ansvarig för detta dokument är: Gunde Fransson, VD