Sommarfesten 2007

Här kommer några bilder från Sommarfesten den 7 juli 2007. Det blev kanske lite väl många öl för några, men kul hade vi och alla vi i festkommittén vill tacka alla underbara medarbetare med respektive som gjorde denna fest till ett oförglömligt minne för alla som deltog!

Anders Danielsson har somnat på toaletten under sommarfesten 2007
Hmm, Anders Supporten fick lite för mycket att dricka och somnade på toaletten. Jag vet inte vem av våra tekniker det var som passade på att göra ovanstående konstverk, men det blev ett riktigt kul foto!


Teknikkillarna (plus givetvis Teknik-Ida) hade efterfest hemma hos Mats och Mats somnade framåt morgonen, men innan de andra gick hem passade de på att arrangera ovanstående festliga pyramid med Mats sovande i soffan!


Efwa på Supporten hade med sig sin sambo Rutger Stenlund på festen, men Rutger gick i däck rätt snabbt och som vanligt skämtade någon av teknikerna lite och arrangerade ovanstående bild! Observera ölflaskan som Rutger fortfarande krampaktigt håller i sin vänsterhand (höger på bilden)!


I restaurangen bredvid hade även ett av Sveriges andra större webbhotell personalfest, eller ett "Crazy-WebHosting-Party" som de kallade det. Vi hade inte tid att stanna så länge och prata, men vi hann i alla fall få denna bilden på deras duktiga teknikgrupp som släppte loss ordentligt som framgår av bilden!


Lennart Svenssons dåvarande sambo, Cecilia von Andersson, visade gymnastiska talanger vid festbordet. Hon har ett förflutet som elitgymnast på Blekingenivå. Hon och Lennart separerade tyvärr dagen efter sommarfesten.


Anders i Supportgruppen hade glömt att tala om för sin sambo, Ebba Larsson att det var en helt vanlig fest och inte maskerad. Men Ebba hade kul ändå. Hade det varit maskerad hade hon legat bra till för pris för bästa utklädnad!


Sommarfesten var även avtackning för en av våra tidigare anställda Mats Karlsson som varit med oss i många år och gjort ett underbart jobb för att bygga upp Vebbhotellet till Sveriges bästa webbhotell. Mats somnade dock innan vi hann tacka honom för tiden hos oss - så vi tackar honom nu och önskar honom lycka till i sitt nya jobb hos en av våra tidigare konkurrenter!


Ansvarig för text och foto: Martin Fransson, Supportavdelningen